Andaman kust

Juwelen van de Andaman & Cambodja

Travel-Explorer was hier op 2010-01-27 Gepost op: 2010-01-10 4 reacties.
Koffers - Check, Paspoort - Check, Geld en bankpassen - Check... De vakantiekriebels gieren al door mijn lijf, ik ben er al helemaal klaar voor. Morgen (11-1-2010) vertrekt het vliegtuig vanaf Schiphol, via Bangkok naar eindbestemming Phuket, Thailand. In totaal blijven we 18 dagen weg en zullen de volgende plaatsen bezoeken: - Khao Lak - Khao Sok - Phang Nga Bay - Krabi - Koh Phi Phi - Phuket - Siem Reap (Cambodja) - Ankor Watt Als alles goed gaat wordt dit een zeer afwisselende rondreis die ons naar de mooiste gebieden rond de Andaman Zee brengt. We beginnen de reis in Khao Lak, een nog relatief onbekend stukje Zuid-Thailand. Nadat we de reis in alle rust zijn begonnen, gaan we op weg naar de jungle van Khao Sok. Een schitterend tropisch regenwoud met kristalheldere rivieren en een uitbundige vegetatie. Vervolgens naar Krabi, gelegen in een adembenemend mooie baai. Via de paradijselijke Phi Phi eilanden, zonder twijfel de mooiste eilanden van de Andaman Zee, reizen we naar Phuket. Hier eindigt onze reis in Thailand in een comfortabel, rustig gelegen hotel met een heerlijk zwembad. Vervolgens vliegen we via Bangkok naar Siem Reap, Cambodja om het wereldberoemde Ankor Wat te bezichtigen. Dit tempelcomplex is o.a. bekent van de film Tombraider, die hier voor een gedeelte is opgenomen.
0
4

Foto's bij dit blog

De Route
Alle blogs van Travel-Explorer
 

4 reactie(s) bij "Juwelen van de Andaman & Cambodja"

 • profile image comment

  Khao Sok is Briljant. Vooral een excursie naar het meer kan ik adviseren (met overnachting!). Krabi is ook zeker leuk. Leuk om hier een scooter te huren en lekker de omgeving te verkennen. Overdag is de stad niet echt boeiend maar 's avonds zijn er genoeg tentjes nabij de pier waar je lekker kunt eten en drinken.

  Door Sjoerd • geplaatst op 2010-01-12 21:13:49
 • profile image comment

  Heel veel plezier!

  Door albertensandra • geplaatst op 2010-01-10 15:53:23
 • profile image comment

  o wat een heerlijk vooruitzicht! ik moet morgen gewoon weer werken ;-( wens je een fantastische tijd!

  Door mama-afrika • geplaatst op 2010-01-10 14:17:23
 • profile image comment

  Klinkt super, vind zowel Thailand als Cambodja prachtig. Met name Cambodja is een van mijn favoriete landen, de mensen zijn zo oprecht en doen zo hun best om een nieuw bestaan op te bouwen na de verschrikkingen die hier hebben plaatsgevonden... Jullie gaan een mooie tijd tegemoet!!! Veel plezier!

  Door Lola • geplaatst op 2010-01-10 14:07:18

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.