Andaman kust

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Catch of the day, Lae Lay Grill Ao Nang

Andaman kust,
Thailand


Hoewel ik eigenlijk niemand wil adviseren om naar het Thaise Ao Nang nabij Krabi stad te gaan, maak ik vanwege de 'vrijdag visdag' toch maar even een uitzondering. De naar mijn idee enige reden om naar deze, met touristenfaciliteiten volgebouwde, plek te gaan is het [url="http://www.laelaygrill.com/" target="_blank"]Lae Lay Grill Restaurant[/url].
Het menu is voortreffelijk. Nu is dat niet uniek in een land als Thailand waar je voor enkele bath in een tentje langs de weg al een briljant maaltje voorgeschoteld krijgt. Het gaat hier dan ook om een combinatie van factoren.
Ten eerste de locatie; vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht over de zee en is er een bijna dagelijkse garantie op een geweldige zonsondergang. Mocht je in een romantische bui zijn dan is het de perfecte plek.
Ten tweede de presentatie; naast de kaart die je ter inzage krijgt komt de bediening eveneens langs met een grote schaal met daarop 'the catch of the day'. Hierop liggen bijvoorbeeld heerlijke verse Rode Snappers, inktvissen en andere lekkernijen die enkele uren daarvoor nog in het zoute water dartelden. Twijfel niet, vergeet de kaart en neem de schaal.

Alleen de prijs is wat onthais, maar nog altijd een fractie van wat je alhier zou betalen.

Een extra tipje, neem een camera met statief mee voor een geweldige serie foto's van de zonsondergang.

Laat een reactie achter

2 reactie(s) bij "Catch of the day, Lae Lay Grill Ao Nang"

 • profile image comment
  Door Jeannette• geplaatst op 10 Apr 2010 | 12:37:08

  lekkere tip!

  Bericht aangepast op 20:16:39
 • profile image comment
  Door Janhermens• geplaatst op 09 Apr 2010 | 13:21:45

  De eerste 'Vrijdag Visdag'-tip en een hele mooie. Niet te versmaden zo'n mixed-fish-grill!

  Bericht aangepast op 20:09:02