Andaman kust

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Andaman kust image

Andaman kust

Andaman kust
Thailand
Laidbackfool

vliegtuig missen...

Stresssss, het vliegtuig naar Maleisië heeft vertraging. Het is maar te hopen dat we de aansluitende vlucht naar Thailand halen….

Helaas, we hebben onze vlucht gemist. Na nog een hoop heen en weer gedoe moesten we toch in Maleisië blijven vandaag. Met de taxi maar naar Kuala Lumpur om even relaxed bij te komen in het hotel waar we eerder ook al zaten. We wilden toch even lekker zwemmen na zo lange dag. We zaten nog geen 5 minuten in het water of de bliksem vloog ons om de oren. Roomservice?! Lekker lui maar voldaan roomservice besteld, vanavond even helemaal niets doen!

31 oktober:
Een dag later zijn we dan toch aangekomen in Krabi, dit schitterende deel in Thailand was vanuit de lucht al schitterend met zijn kalksteen rotsen. echt schitterend.
Heerlijk om even strand te hebben i.p.v. een grote massale stad. We zijn op een houten pad langs een berg gaan klauteren om naar een ander strandje te gaan. Hier klouterden apen door de bomen en had je een schitterend uitzicht en hebben we lekker gechilled op het verlaten strandje.
s’Avonds was het tijd om mijn verjaardag te vieren, ik was tenslotte om 12 uur jarig. Dit hebben we dan ook zeker gedaan! Clubs, kroegen met live muziek, cocktails en tattoo laten zetten. Sounds like a good birthday party to me!!

1 november:
Met een flinke kater wakker geworden vandaag. We zouden eigenlijk naar het bounty eiland Koh Phi Phi gaan maar hebben toen toch maar besloten om een dagje langer hier te blijven. Dus heel de dag gerelaxed op het strand en uit kateren, dat was nodig…