Zuid Taiwan beste reistijd

Het weer in Zuid Zuid Taiwan

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Zuid Zuid Taiwan te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Zuid Zuid Taiwan? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Zuid Zuid Taiwan

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zuid Taiwan:De beste reistijd voor Zuid Taiwan is oktober en november. Niet te warm, niet te koud, oftewel precies goed: dat geldt voor de herfst op dit subtropische eiland. Je vermijdt de regen die vooral in de lente valt, en, ook niet onbelangrijk, het tyfoonseizoen dat loopt van juni t/m september.


Reisadvies
Voor Zuid Taiwan geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
28 januari Dag van de Vrede, 31 mei Tuen Ng, 10 oktober Nationale Dag, 25 oktober Dag van Teruggave.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement.

Informatie over Zuid Taiwan

Beste foto's & tips van Zuid Taiwan

'268650' door bikemice '268650' door bikemice

TaiwanZuid Taiwan

TaiwanZuid Taiwan

Typisch taiwanees...s

bikemice

Taiwanees straatbeeld, voor ons westerlingen een onleesbaar geheel. Vind hier maar eens je hotel tussen. Nee dat wordt toch bij de gebouwen naar binnen staren en dan maar iets herkennen wat het kan wezen.

'133000' door mandy en peppi '133000' door mandy en peppi

TaiwanZuid Taiwan

TaiwanZuid Taiwan

Heerlijk spelen

mandy en peppi

meisje zit lekker met zand te spelen op strand je in zuiden van taiwan. in de buurt van kenting / elubani maar aan de pacific ocean side

'313337' door speedy '313337' door speedy

TaiwanZuid Taiwan

TaiwanZuid Taiwan

Tempel

speedy

Fotograferen in tempels wordt toegestaan, maar men moet wel het nodige respect tonen voor biddende mensen. Fotografeer kerkgangers liefst van ver met teleobjectief en zonder flash. Monniken en nonnen zijn meestal cameraschuw, dus respecteer hun wensen. Klim niet in de schoot van een Boeddhabeeld om gefotografeerd te worden. Het is passend de tempels te betreden langs de rechter- of linker deur en niet de grote middendeur te gebruiken die vrijgehouden wordt voor de goden. De meeste tempels kan je met schoenen aan betreden, tenzij de vloer bedekt is met tapijt. Aangeraden is echter te zien wat anderen doen en hun voorbeeld te volgen.

Laat kaart zien