Zuid Taiwan

De grootste stad in het zuiden van Zuid Taiwan is Tainan, een stad met een kleine twee miljoen inwoners. Dit deel van het eiland is gelegen aan de Zuid-Chinese Zee. In het meest zuidelijke puntje ligt het Kenting National Park, dat bekend staat om het zonnige weer en de mooie bergen en stranden.

Informatie over Zuid Taiwan

Beste foto's & tips van Zuid Taiwan

'268650' door bikemice '268650' door bikemice

TaiwanZuid Taiwan

TaiwanZuid Taiwan

Typisch taiwanees...s

bikemice

Taiwanees straatbeeld, voor ons westerlingen een onleesbaar geheel. Vind hier maar eens je hotel tussen. Nee dat wordt toch bij de gebouwen naar binnen staren en dan maar iets herkennen wat het kan wezen.

'133000' door mandy en peppi '133000' door mandy en peppi

TaiwanZuid Taiwan

TaiwanZuid Taiwan

Heerlijk spelen

mandy en peppi

meisje zit lekker met zand te spelen op strand je in zuiden van taiwan. in de buurt van kenting / elubani maar aan de pacific ocean side

'313337' door speedy '313337' door speedy

TaiwanZuid Taiwan

TaiwanZuid Taiwan

Tempel

speedy

Fotograferen in tempels wordt toegestaan, maar men moet wel het nodige respect tonen voor biddende mensen. Fotografeer kerkgangers liefst van ver met teleobjectief en zonder flash. Monniken en nonnen zijn meestal cameraschuw, dus respecteer hun wensen. Klim niet in de schoot van een Boeddhabeeld om gefotografeerd te worden. Het is passend de tempels te betreden langs de rechter- of linker deur en niet de grote middendeur te gebruiken die vrijgehouden wordt voor de goden. De meeste tempels kan je met schoenen aan betreden, tenzij de vloer bedekt is met tapijt. Aangeraden is echter te zien wat anderen doen en hun voorbeeld te volgen.

Laat kaart zien