Taipei

Taipei; Prachtig uitzicht!!

Naast reizigers zijn we toch ook allemal een beetje fotograaf! Deze tip combineert het beste van deze twee. In Taipei heb je aan de rand van de stad een natuurgebied met bergen/ heuvels. Deze heten de 'four beasts' Maar laat je niet afschrikken... ze zijn heel goed te bewandelen. Je moet alleen wel van trappen lopen houden, maar om de paar meter staan banken om uit te rusten en van de omgeving te genieten. Elephant Mountain is de bekenste en dat is met een reden. Wanneer je boven komt heb je echt een prachtig uitzicht over de skyline van Taipei met haar toren de 101. Daarnaast kom je veelal lokale mensen tegen omdat toeristen deze plek eigenlijk nog niet kennen. Blogger Neil Wade heeft er op zijn [url="http://taiwan-photography-blog.com/2009/05/15/hiking-four-beasts-elephant-mountain/" target="_blank"]blog[/url] over geschreven met prachtige foto's als voorbeeld. Ik ben er daarna zelf geweest en in het echt is het nog mooier.

De ingang vinden kan een beetje lastig zijn omdat je nadat je de metro uit komt ( bij de 101 toren) nog een klein stukje moet lopen. Zie voor duidelijke instructies het blog van Neil Wade.
0
1

Info over deze tip

Reisreporter
Aantal keer bekeken
85
Geplaatst op
20 Dec 2014
Land
Bestemming
Categorie
Bijzondere locatie
Laat kaart zien
 

1 reactie(s) bij "Taipei; Prachtig uitzicht!!"

  • profile image comment

    Dit zijn de leukere tips! Hier kun je als reiziger/fotograaf wat mee. In de tijd dat ik op Taiwan ben geweest, stond '101' er nog niet. Een reden te meer om terug te gaan ....

    Door Bowral • geplaatst op 2014-12-24 14:43:01

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.