Oost Taiwan

Het oosten van Oost Taiwan heeft een bijzonder natuurlandschap met vele hoge bergen. De flora en fauna zijn divers en spectaculair te noemen. Een aantal bijzondere dieren die je tegen kunt komen zijn zwarte beren, Oost Taiwanese Makaken enTaiwanese rattenslangen. Er zijn meer dan 400 vlinder- en vogelsoorten in Oost Taiwan te vinden, waaronder een aantal bijzondere roofvogels.

Informatie over Oost Taiwan

Beste foto's & tips van Oost Taiwan

'311805' door speedy '311805' door speedy

TaiwanOost Taiwan

TaiwanOost Taiwan

Strand

speedy

In al zijn compactheid heeft Taiwan ook nog eens veel te bieden: natuur, cultuur en strand, het is er allemaal. 'Een echt strandvakantieland kun je Taiwan eigenlijk niet noemen. Daarvoor zijn er te weinig stranden. Maar in het zuiden zijn zeker stranden met een Mediterrane uitstraling, inclusief huurmogelijkheden van brommertjes en surfplanken'.

'149146' door matthijsbeer '149146' door matthijsbeer

TaiwanOost Taiwan

TaiwanOost Taiwan

Kreeftskeerkring

matthijsbeer

Deze pilaar markeerd de plek waar de kreeftskeerkring Taiwan doorkruist.

'312579' door speedy '312579' door speedy

TaiwanOost Taiwan

TaiwanOost Taiwan

Bijzonder...natuurlan

speedy

Taiwan heeft een bijzonder natuurlandschap met vele hoge bergen, de flora en fauna van Taiwan zijn divers en spectaculair te noemen. Een aantal bijzondere dieren zijn de zwarte beren, de Taiwanese Makaken en de Taiwanese rattenslangen. Er zijn meer dan 400 vlinder- en vogelsoorten in Taiwan te vinden, waaronder een aantal bijzondere roofvogels zoals de fraaie grijskopbuizerd die tijdens het koudere seizoen eenvoudig te observeren is.

Laat kaart zien