Tadzjikistan NP beste reistijd

Het weer in Tadzjikistan NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Tadzjikistan NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Tadzjikistan NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Tadzjikistan NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Tadzjikistan NP:


In juni tot oktober heb je in Tadzjikistan NP veel last van zandstormen en in oktober tot mei van sneeuwstormen. Extreme hitte in de zomer en extreme kou in de winter stellen je op de proef. Uiteindelijk zijn de maanden maart t/m mei, september t/m oktober de beste reismaanden, een eventuele storm moet je op de koop toe nemen.


Reisadvies Tadzjikistan NP: is Tadzjikistan NP veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
9 mei Dag van de Overwinning, 9 september Onafhankelijkheidsdag, 6 november Dag van de Grondwet.


Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Tadzjikistan NP

Laat kaart zien