Sri Lanka reisblogs

Voor de negentiende keer naar Sri Lanka

saysrilanka bereidt zich voor Gepost op 20 mrt 092 reacties

Ik heb weer geboekt en wel voor 24 juni 2009 tot 15 juli 2009.
In deze drie weken ga ik weer zoals vanouds de projecten bezoeken van de Stichting Ayubowan Yaluva Sri Lanka, ook worden dan weer alle sponsor gezinnen met een bezoek vereerd en wordt er bekeken wat de mensen zoal hebben gedaan en wat er nog gedaan kan worden.
Ook worden de projecten bezocht waar de stichting mee bezig is en wordt er in overleg met in dit geval de school directies bekeken wat wij nog meer voor hen kunnen betekenen en natuurlijk wordt er dan ook gesproken over de benodigde gelden van wat er is en wat er nog moet komen.
Veel reizen zal ik ditmaal niet doen daar ik Sri Lanka al regelmatig ben doorgereist, bij mijn laatste bezoek in februar 2009 heb ik samen met onze vertegenwoordiger in vier weken ruim 2000 km afgereist en dat is voor Sri Lankaanse begrippen heel veel, gezien de gemiddelde snelheid ligt op ongeveer 40-50 km/uur.
Wel heb ik bij mijn laatste trip Yala safari park aangedaan, ik was toch in Tissamaharama, en heb voor het eerst een luipaard gefilmpt, was een leuke verrassing na ruim 2 1/2 uur door het park te hebben gecrosst, twee verschillende luipaarden.
Ik probeer ditmaal samen met mijn vrouw te genieten van het strandleven en dat dan samen met onze vele vrienden uit de buurt van het hotel Blue Oceanic, dit hotel wordt door mij nu voor de zeventiende keer bezocht, twee keer eerder was ik hotel The Beach, voorheen Royal Oceanic.
Sri Lanka is het land wat mijn hart heeft gestolen en zal er zolang ik maar kan ook naar toe reizen en wie weet ga ik er straks ook nog eens wonen, ik zie het allemaal al voor mij.

saysrilanka Positie 21004 (0 p.) Lid sinds 20-03-2009 Foto's en tips: 22 Blogs: 3 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
altijd volop vriendschap
blogfoto nr. 2
hier kun je toch geen nee tegen zeggen
blogfoto nr. 3
altijd blijdschap bij het wederzien
blogfoto nr. 4
renovatie school Pitipana een feit
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Ben me weer aan het opmaken
2 0
Gepost op 01 juni
Sri Lanka
Goedkopen vlucht
4 1
Gepost op 30 december
Sri Lanka

Reacties bij deze blog

janhermens

Door: janhermens • Geplaatst op

Bijzonder waardevol initiatief, zéker in deze barre tijden voor de gehele bevolking. Hopelijk zullen binnenkort weer veel toeristen het land gaan bezoeken, ze verdienen het zondermeer!
Veel succes en ook plezier op een van de mooiste eilanden ter wereld!

geervannesmeed

Door: geervannesmeed • Geplaatst op

Hoi Jan, het duurt nog wel even voor je vertrekt, maar ik wil je nu alvast veel plezier toewensen. En veel succes met je projekten.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.