Matara malaria

Is er malaria in Matara en wat zijn de malaria gebieden Matara? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Matara, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Matara. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Matara verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Matara om te zien of jouw Matara reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Matara is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Matara

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Matara.  

Informatie over Matara

Beste foto's & tips van Matara

'67130' door jonge119 '67130' door jonge119

Sri LankaMatara

Sri LankaMatara

Lief gezicht

jonge119

Lief gezicht.

'88743' door jonge119 '88743' door jonge119

Sri LankaMatara

Sri LankaMatara

De bananen bar

jonge119

heerlijk de hoeveel heid bananen.

'443052' door JanKranendonk '443052' door JanKranendonk

Sri LankaMatara

Sri LankaMatara

Hollands kerkje in Sr

JanKranendonk

Een lange rij schoolkinderen in witte uniformen wacht voor een kerkgebouw uit de Hollandse tijd in het plaatsje Matara aan de zuidkust van Sri Lanka.

Laat kaart zien