Kotte visum

Als je op reis gaat naar Kotte, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Kotte nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Kotte heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Kotte bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Kotte overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Kotte gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Kotte

Beste foto's & tips van Kotte

'214517' door sanlie00 '214517' door sanlie00

Sri LankaKotte

Sri LankaKotte

Sri Lanka - een...sch

sanlie00

Tussen de visvangst zat ook een schildpad. Gelukkig zijn deze beschermd in Sri Lanka en verdween hij niet in de soep, maar werd weer netjes teruggeplaatst in de zee.

'214514' door sanlie00 '214514' door sanlie00

Sri LankaKotte

Sri LankaKotte

Sri Lanka -...vissers

sanlie00

De vissers op het strand halen hun vangst binnen, een klus die wel een aantal uren duurt. De vissers gaan in een bootje de zee op en laten 1 einde van hun net op het strand achter. Ze turen het water af en waarneer ze zien dat er ergens een school vissen zit roeien ze hier met man en macht omheen. Het andere uiteinde van het net, wat zich nog op de boot bevindt, moet weer zo snel mogelijk terug naar de kust. Vervolgens gaan er aan beide kanten mensen staan trekken om het net met de vangst binnen te halen.

Laat kaart zien