Singapore reisblogs

Stopover Singapore

soesje76 was er (tot 31 jan 2010) Gepost op 10 feb 100 reacties

28-01-2010

Zo vandaag om 02:30 liep de wekker af, want om 03:30 worden we door Jack zijn ouders opgehaald om ons naar schiphol te brengen. Nog snel een kopje koffie thuis want je weet nooit wanneer je weer een lekker bakje krijgt. Om 05:00 ging de balie op schiphol pas open dus waarom we er 3 uur van te voren moesten zijn is mij een raadsel…… Nog snel even roken voor we door de douane gaan want dat gaat ook bijna 24 uur duren voordat ik weer mag roken. (ik heb nicotine kauwgom mee) eerst naar London 45 min. Vliegen en nog eten aan boord ook een lekkere BLT (bacon lettuce tomato) sandwich. We hadden 3 uur om over te stappen, met alle controle heb je al 2 uur nodig dus daarna nog even snel samen een pizza gegeten om al weer in te checken voor de vlucht naar Singapore met de airbus A380. Toen we een maal allemaal aan boord zaten bleken er wat problemen met het entertainment systeem, dus vertraging want de boel moest eerst werken voor we zouden vertrekken want een vlucht van ruim 13 uur zonder film, tv, radio en computer spelletjes kan natuurlijk niet. Deze grap heeft 2 uur geduurd plus nog eens 15 min. Voordat er een plekje vrij was om op te stijgen. Maar de vlucht verliep verder rustig, lekker eten met een ijsje toe en de hele vlucht kon je zelf naar 1 van de snack corners om zelf een drankje of hapje te scoren. De piloot heeft onderweg weer 1,5 uur ingelopen dus de meeste mensen die hun aansluiting moesten halen gingen het toch nog halen.

Ondertussen is het 29-01-2010

Wij hadden die stress niet want we werden netjes op gehaald om naar ons hotel in Singapore gebracht te worden, ons hotel het Allson blijkt sinds 1 Jan. Van naam verandert te zijn en heet nu Grand Pacific, ik moet zeggen dat het er na de nodige verbouwing en nieuwe inrichting van de kamers een stuk beter uit ziet. Het was vorige keer wel netjes maar niet bijzonder maar het hotel zit heerlijk centraal en dat was voor ons de reden dit hotel deze keer weer te boeken.
Zo eerst maar even een douche want na 23 uur onderweg voel je je toch wat ranzig. En toen lekker de slippers en korte broek aan want het was vandaag ongeveer 30 graden… (ja mam ik heb aan je gedacht hoor)lekker een beetje rond gelopen en even koffie gedronken bij Starbucks (jack ook weer helemaal blij) we merkten dat we toch wel erg moe waren en besloten toch maar even een middag dutje te gaan doen van bijna 3 uur…..
’s avonds lekker wat gegeten bij de food court (pleintje met tafels met allemaal verschillende stalletjes waar je eten kunt bestellen)naast het hotel, Jack ging voor de mie met kip en ik voor roti met kip tandori. Erg lekker
Daarna toch nog maar even naar 1 van de shopping malls (1 met foto en elektronica) we hebben de eerste aankopen binnen, een kleine harde schijf van Seagate met hoesje, een 2de accu voor mijn nikon camera, extra 8GB geheugen kaartje en een stekker voor Singapore.
Toen hadden we wel weer wat te drinken verdiend vonden we zelf dus maar weer naar 1 van de vele Starbucks, daarna vonden we het wel mooi geweest voor vandaag want we willen morgen weer op tijd opstaan. Dus Jack ligt er inmiddels al in terwijl ik dit verslag van de eerst momenten van onze reis tik……….

soesje76 Positie 5083 (0 p.) Lid sinds 31-10-2009 Foto's en tips: 30 Blogs: 8 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Grampians NP deel 2
0 0
Gepost op 10 februari
Australië Victoria
Grampians NP
0 0
Gepost op 10 februari
Australië Victoria
Great Ocean Road
0 0
Gepost op 10 februari
Australië Great Ocean Road

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.