Singapore reisblogs

Singapore

jbbtangelder was er (tot 24 jul 2009) Gepost op 29 sep 090 reacties

Na een vlucht van 7 en een half uur zijn we aangekomen in Singapore! Het was al redelijk laat, en op het vliegveld was vervoer zo geregeld. We gingen met een busje richting ons hotel.. we kregen onderweg al meteen een goede indruk van het land.. schoon en goed georganiseerd!
We kwamen ook al langs de Singapore Swing.. het grootste reuzenrad ter wereld! Het zag er al erg mooi uit met al die lichten!
Na een ritje aangekomen bij ons hotel.. the Hangout. Dit was een backpack hotel met een hippe inrichting. Onze kamer was niet al te groot, maar netjes! Alleen zaten er beneden brulkikkers die een enorm kabaal maakte. Maar goed toch lekker geslapen, om vervolgens de volgende ochtend te gaan ontbijten.. Dit was erg uitgebreid.. maar niet heus! Je kon kiezen tussen pindakaas en jam op je toast.. haha Was lastig kiezen natuurlijk.

Na het ontbijt zijn we nar het metrostation little India gelopen om vanuit daar d stad te gaan verkennen. We merkten al meteen op dat het hier spik en span was. Echt ongelooflijk. Hier kan menig land nog een voorbeeld aan nemen.
We wisten niet precies waar we heen moesten, dus zijn aar ergens heen gegaan, om uit te komen bij een van de vele shopping malls.
We kwamen bij een gedeelte waar je de toeristische activiteiten kunt boeken.. en we zagen er een dat ons wel leuk leek. Namelijk de Hippotour.. dit zijn 2 bussen die allebei een verschillende route reden, hierbij kon je in en uistappen waar je wilde. We zijn dus hier mee rond gereden, en zo de hele stad met haar bezienswaardigheden gezien.
’s Avonds zijn we naar de buurt waar het leven zich ’s avonds afspeelt. Dit was bij aankomst al meteen erg gezellig! Hier hebben we wat gegeten, en de River Cruise gemaakt over de Singapore River.. Dit was erg mooi om gedaan te hebben, vooral door de mooie verlichting van de stad.
De volgende dag hebben zijn we met de metro naar Orchard Road gegaan, dit is de bekendste straat in Singapore.. hier bevinden zich veel winkels..
Ook zijn we nog naar Sentosa Island geweest, dit moest dan het strand zijn van Singapore. Het was uiteindelijk een soort van een pretpark.. dus is niet echt de moeite waard vonden wij tenminste.
We moesten ons nou voorbereiden op onze treintocht richting Maleisië. Deze gaat ongeveer 14 uur duren en brengt ons in de buurt van de Perhentian Islands…

jbbtangelder Positie 768 (235 p.) Lid sinds 12-01-2009 Foto's en tips: 27 Blogs: 7 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Dit is de skyline van Singapore
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

van Singapore naar KL
0 1
Gepost op 30 september
Maleisië
Dubai
0 1
Gepost op 25 september
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Warm Bangkok
0 3
Gepost op 24 september
Thailand Bangkok

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.