Singapore

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wolkenkrabber Singapore

Singapore,
Singapore


One Raffles Place , voorheen Overseas Union Bank Centre of OUB Centre is één van de hoogste wolkenkrabbers in de stad Singapore . Het was het hoogste samen met de UOB Plaza en Republic Plaza tot de bouw van Guoco Tower in 2016. Het gebouw ligt in het centrum van Raffles Place .Raffles Place is een van de populairste wijken van Singapore. Als financieel district is het behoorlijk druk en een belangrijk deel. Bezoek je dit gedeelte van Singapore , onthou dan deze tips!
1-Altitude is een geweldige bar op het dak in Singapore. Geniet hier van een panoramisch uitzicht op de stad, ongerepte zonsondergangen en nog veel meer vanaf het dak.
Eén van de leuke dingen om te doen in Raffles Place, in het weekend, is om naar Lau Pa Sat Food Court te gaan. Het is een van de beroemde voedselmarkten die door de lokale bevolking wordt aangeduid als de ventersmarkt. Probeer authentieke Singaporese gerechten hier.
Merlion Park is een belangrijke attractie in Singapore met uitzicht op Marina Bay. Het heeft twee iconische standbeelden van de beroemde Merlion die een prachtige mythische structuur is met het hoofd van een leeuw en het lichaam van een vis. De leeuw spuit water uit zijn mond wat zorgt voor een geweldige foto. Het is een geweldige plek om een ​​glimp van de stad te vangen.