Little India

In dit kleine gebied van de Indische gemeenschap lijkt het net of je niet in Little India bent. In dit mini-India kijk je je ogen uit: lokale bevolking in traditioneel gekleurde kledij, Indiase winkeltjes en exotische geuren van onder meer kruiden. De wijk ligt ten oosten van de Little India River, tegenover Chinatown.

Informatie over Little India

Beste foto's & tips van Little India

'436269' door wisseschout '436269' door wisseschout

SingaporeLittle India

SingaporeLittle India

Concentratie

wisseschout

Ze liet zich niet van de wijs brengen. Die concentratie! Geweldig toch. Of het nu een armbandje voor haarzelf was of een offerande voor in de tempel ? Ik weet het niet.

'537984' door elisleem '537984' door elisleem

SingaporeLittle India

SingaporeLittle India

Street art in Little.

elisleem

Singapore is een waar street art paradijs. Eén van de mooiste 'murals' is te vinden in de wijk Little India ten noorden van het Central Business District. In een klein steegje dat Rowell Road en Desker Road met elkaar verbindt, kan je dit pareltje terugvinden. De tekening is afkomstig van El Mac, een Amerikaan afkomstig uit LA, die ook in Londen al tal van muren heeft opgefleurd. Het is altijd leuk om 'per toeval' op zo'n mooie tekening te botsen. Zeker in Singapore kom je er in elke wijk wel enkele tegen! Ogen open en speuren maar...

'461810' door ingridkoedood '461810' door ingridkoedood

SingaporeLittle India

SingaporeLittle India

Verstopte deur

ingridkoedood

Hotel/restaurant Wanderlust, gevestigd in de wijk Little India. Über hip ingericht. En je kan er heerlijk eten. In dit wandje is de deur verstopt.

Laat kaart zien