Gardens by the bay

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Marina Bay Sands Hotel

Gardens by the bay,
Singapore


Sinds de opening in 2010 is Marina Bay Sands snel uitgegroeid tot HET symbool van Singapore. Het uitzicht vanaf het dakterras is echt verbluffend mooi. Stel je voor dat je in 's werelds grootste overloopzwembad op het dak dompelt en neerkijkt op de glinsterende uitgestrektheid van de stad vanaf 57 niveaus boven.
Na uw duik kunt u zonnebaden op een luxe ligstoel bij het zwembad of ontspannen in de schaduw van een palmboom met een glas champagne in de hand.
Als u het zich niet kunt veroorloven om in Marina Bay Sands te verblijven, of als u gewoon niet zoveel geld wilt uitgeven, kunt u natuurlijk nog steeds genieten van het geweldige uitzicht vanaf het dak. Het openbare observatiedek Sands SkyPark bevindt zich op de derde toren en is ook toegankelijk voor niet-hotelgasten. Het observatiedek is dagelijks geopend van 09.30 uur tot 22.00 uur of van vrijdag tot zondag tot 23.00 uur.De toegang tot het observatiedek is 23 SGD (ongeveer 15 euro).
Wij gingen wat drinken bij de bar van Spago, van de Oostenrijkse sterrenchef Wolfgang Puck.
Je zit dan aan het zwembad en hebt fantastische uitzichten. Kost je alleen een cocktail en dat is voordeliger dan het observatiedek.