Colonial District beste reistijd

Het weer in Colonial District

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Colonial District te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Colonial District? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Colonial District

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Colonial District:De beste reistijd voor Colonial District is februari t/m oktober. In Colonial District is het altijd rond de 30°C, maar regent het veel. Hoewel de meeste regen tussen november en januari valt, kan een heftige stortbui je in Colonial District bijna het hele jaar door verrassen.


Reisadvies Colonial District: is Colonial District veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
9 augustus Nationale Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Colonial District

Beste foto's & tips van Colonial District

'505064' door sgtravel '505064' door sgtravel

SingaporeColonial District

SingaporeColonial District

Singapore by night

sgtravel

Een kijk op de skyline van Singapore, gezien vanaf Marina bay. Dit uitzicht heb je vanaf de promenade net achter het marina bay Sands hotel, hier vind je ook veel leuke restaurantjes waar je heerlijk kun eten.

'563954' door Globetrotterjohn '563954' door Globetrotterjohn

SingaporeColonial District

SingaporeColonial District

Lovely lady's voor ee

Globetrotterjohn

Wandelen door een onbekende stad is altijd leuk, omdat je bijzondere en nieuwe dingen ziet. Onze wandeling voerde ons door het koloniale district en blijkbaar is dat voor de locals ook een mooie achtergrond voor een fotoshoot met knappe modellen. De lokatie is het Singapore theatre. Het gebouw is in WWII gebruikt als ziekenhuis en het oorlogstribunaal vond hier plaats. Singapore heeft veel te bieden. Wij hebben genoten van het heerlijke eten en het verblijf bij een local in een guesthouse en van onze landlady kregen we goede tips. Achteraf hadden we ons best nog wel een paar dagen kunnen vermaken in deze metropool. Een goede tussenstop tijdens een reis naar een andere bestemming in Azië of Oceanië.

Laat kaart zien