Colonial District

Het Colonial District vormt het hart van Colonial District met zijn neo-Palladiaanse gebouwen langs de oevers van de Colonial District River. De combinatie van hoge wolkenkrabbers van de centrale zakenwijk en de koloniale gebouwen laat zien hoe de stad zijn koloniale verleden viert. Een wandeling door het gebied biedt een kijkje in de geschiedenis van de stad maar onthult ook veel van de beroemdste bezienswaardigheden van Colonial District.

Informatie over Colonial District

Beste foto's & tips van Colonial District

'505064' door sgtravel '505064' door sgtravel

SingaporeColonial District

SingaporeColonial District

Singapore by night

sgtravel

Een kijk op de skyline van Singapore, gezien vanaf Marina bay. Dit uitzicht heb je vanaf de promenade net achter het marina bay Sands hotel, hier vind je ook veel leuke restaurantjes waar je heerlijk kun eten.

'563954' door Globetrotterjohn '563954' door Globetrotterjohn

SingaporeColonial District

SingaporeColonial District

Lovely lady's voor ee

Globetrotterjohn

Wandelen door een onbekende stad is altijd leuk, omdat je bijzondere en nieuwe dingen ziet. Onze wandeling voerde ons door het koloniale district en blijkbaar is dat voor de locals ook een mooie achtergrond voor een fotoshoot met knappe modellen. De lokatie is het Singapore theatre. Het gebouw is in WWII gebruikt als ziekenhuis en het oorlogstribunaal vond hier plaats. Singapore heeft veel te bieden. Wij hebben genoten van het heerlijke eten en het verblijf bij een local in een guesthouse en van onze landlady kregen we goede tips. Achteraf hadden we ons best nog wel een paar dagen kunnen vermaken in deze metropool. Een goede tussenstop tijdens een reis naar een andere bestemming in Azië of Oceanië.

Laat kaart zien