Qatar Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Budgettip: stap over en scoor gratis overnachting ...

Gepubliceerd: 11 mei 2017 0
Qatar Airways wordt een steeds grotere speler in de internationale vliegindustrie. Het kan dan ook best zijn dat je deze zomer via de Qatarese hoofdstad Doha naar je vakantiebestemming vliegt. Om toeristen te stimuleren om Doha te gaan verkennen biedt de airline gratis overnachtingen aan voor reizigers met een tussenstop!De prachtige skyline van Doha (Foto: Reisreporter ejbaaijens)Gratis overnachten in een chique hotel; het klinkt te mooi om waar te zijn. We snappen je argwaan, maar het aanbod bestaat écht. Qatar Airways en Qatar Tourism Authority sloegen de handen ineen om het toerisme in het golfstaatje een flinke boost te geven. Dat doen ze dus door gratis overnachtingen in vier- en vijfsterren hotels aan te bieden aan mensen die een tussenlanding maken. Want de Qatari's zijn overtuigd: wie het land bezoekt is op slag verliefd. De actie zit zo in elkaar dat je voor slechts € 45 een extra nacht bij kunt boeken. Ook niet onbelangrijk: het ís al mogelijk om gratis aan een transitvisum te geraken, zodat je legaal een tijdje in het land kunt verblijven. Het toeristische programma, genaamd +Qatar, blijkt te werken. Het aantal passagiers die een uitgebreide tussenstop maakten in Doha is met 53% gestegen ten opzichte van vorig jaar. 


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Geen heimwee maar wegwee. Heb jij last van deze ziekte?

Psycholoog én reisschrijver Ap Dijksterhuis lijdt aan wegwee. En met hem vele anderen. Waarom willen mensen toch zo graag op reis? En waarom zijn er ook mensen voor wie het beter is om lekker in Nederland te blijven? Je hoort de antwoorden in de Goede Reispodcast van Columbus Travel en BNR Nieuwsrad...

Psycholoog én reisschrijver Ap Dijksterhuis lijdt aan wegwee. En met hem vele anderen. Waarom willen mensen toch zo graag op reis? En waarom zijn er o...

Dit is dé maandwinnaar van de #mynorwaystories fotowedstrijd

Deze maand zijn wij bedolven onder herfstachtige plaatjes van het wonderschone Noorwegen. Kijk je mee naar al dit prachtige natuurgeweld? 

Deze maand zijn wij bedolven onder herfstachtige plaatjes van het wonderschone Noorwegen. Kijk je mee naar al dit prachtige natuurgeweld?