Punjab image

Punjab


Beste reistijd

Punjab
Pakistan
Marianh

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Punjab

Het weer in Punjab

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Punjab te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Punjab? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Punjab

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Pakistan:
De beste reistijd voor het noorden van Pakistan is april, september en oktober. Voor het zuiden is november t/m februari de beste reistijd.
Door het noorden van Pakistan reis je het beste tijdens de zomermaanden. Mits je je in de bergen bevindt. In het laagland is het bizar heet en kan je het best reizen in april, september of oktober: lekker warm en weinig regen. Wanneer het in het noorden rond november te koud wordt, begint in het zuiden het beste reisseizoen, dat loopt tot en met februari.