Kasjmir foto's & tips

Guitig gezicht

Guitig gezicht (gemaakt in Kasjmir)
Door: Peter Klomp
Wat een verschillende mensen lopen er in Pakistan rond: zwart haar met donkere ogen, rooiig haar met groeniige ogen zoals op deze foto, ook zwart haar met blauwe ogen... wat een mix.

Info over deze foto met tip

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Kasjmir inspiratie

'One pen, one picture?' vroeg dit Pakistaanse meisje me wel 3 keer toen ik langs fietste. Een pen had ik niet, maar een foto wilde ik graag nemen; wel even d...

>>

Een van de mooiste plekken waar ik geweest ben is wel de Hunzavallei. Een smalle strook groen tussen meerdere zevenduizenders, waarvan op de achtergrond de R...

>>

Vrouwen fotograferen is een no-go in Pakistan, tenzij je toestemming hebt van de man. Meisjes fotograferen mag wel en die vragen er ook wel eens om.

>>

3 reacties bij foto met tip "Guitig gezicht"

Peter Klomp

Door: Peter Klomp • Geplaatst op

Mei/Juni 2007, eigenlijk alleen een goede tijd om in het noorden de bergen in te gaan, de rest is echt te heet; reken op zeker 40 graden. Een week nadat ik er weg was werd het liefst 52 graden in centraal Pakistan!

wilmstel

Door: wilmstel • Geplaatst op

Prachtige foto's van Pakistan (andere ook trouwens). Wanneer ben je daar nu geweest? Mijn man is 4 jaar geleden in Pakistan geweest, we hadden daar toen vrienden wonen. Heb allang spijt dat ik toen niet mee ben geweest!

Cathelijne

Door: Cathelijne • Geplaatst op

mooi portret! 5*

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.