Karachi vaccinatie

Ga je op reis naar Karachi, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Karachi. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Karachi en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Karachi kan namelijk van gebied tot gebied in Karachi verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Karachi nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Karachi.  

Informatie over Karachi

Beste foto's & tips van Karachi

'375825' door Jan10e '375825' door Jan10e

PakistanKarachi

PakistanKarachi

Spitsuur

Jan10e

Ik heb twee herinneringen aan Karachi. Nee drie. Dat is de openbare wasserette, het opvangtehuis voor gehandicapte kinderen Dar el Sukun en de drukte op straat. Nou had ik toch al heel wat chaotische steden mee mogen maken, maar deze drukte sloeg wat mij betreft alles. Ik sta hier op een voetgangersbrug over de weg en kijk er bovenop. (scan van foto, reis gemaakt in 1997)

'350218' door westerm '350218' door westerm

PakistanKarachi

PakistanKarachi

Kamelen aan het stran

westerm

Miljoenenstad Karachi (Pakistan) en dan ineens rust, rust. Strand, zee, wind en kamelen aan het strand. Wat een kleurenpracht. Ik hoef geen ritje. Het beeld is mooi genoeg.

'64048' door fur '64048' door fur

PakistanKarachi

PakistanKarachi

Zeilen in Karachi

fur

Met grote vaart klimt de bootsman in het zeil.

Laat kaart zien