Oezbekistan stekker

Oezbekistan – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Oezbekistan, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Oezbekistan gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Oezbekistan gebruikt kunnen worden zijn : Type C en I
Stekker C
Stekker I

Informatie over Oezbekistan

'303156' door travel4klaas '303156' door travel4klaas

Oezbekistan

Oezbekistan

Traditioneel...hoofdd

Op de grootste markt van de Fergana vallei die zondags in Margilon wordt gehouden,kwamen wij deze schitterend geklede dames tegen. Het hoofddeksel dat zij dragen is een traditioneel kledingstuk.

'264809' door droomreis '264809' door droomreis

Oezbekistan

Oezbekistan

Panorama Khiva

Khiva in het noordwesten van Oezbekistan staat bekend om haar vele historische gebouwen, die prachtige panorama’s opleveren. Net als heel Oezbekistan is het een geweldige bestemming

'259461' door dereizigers '259461' door dereizigers

Oezbekistan

Oezbekistan

Stadsmuur Khiva

Een uurtje voor zonsopkomst en na zonsondergang heb je vaak de mooiste lichtval. Zo ook hier in Khiva bij de stadsmuur. Net na zonsondergang krijg je een prachtige gouden gloed te zien.

Bekijk alle Oezbekistan foto's en tips