Noord Hwanghae stekker

Noord Hwanghae – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Noord Hwanghae, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Noord Hwanghae gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Noord Hwanghae

Beste foto's & tips van Noord Hwanghae

'367595' door herman m '367595' door herman m

Noord KoreaNoord Hwanghae

Noord KoreaNoord Hwanghae

Grote Leider

herman m

Nabij de plaats Sariwon bezochten wij een coöperatieve boerderij. Bij zo'n collectief staan grote aantallen woningen voor de arbeiders. Eén van die woningen mochten wij bezoeken. Op de deur staat dat de Grote Leider dit huisje ook heeft bezocht. Er hangen diverse foto's waarop de Grote Leider samen met de bewoner is te zien. In een Koreaans huisje moet je, voordat je naar binnen gaat, de schoenen uitdoen. Hoewel hij zich wat ongemakkelijk voelde wilde de bewoner, gekleed in een traditioneel Noord-Koreaans pak, wel op de foto gaan.

'359559' door herman m '359559' door herman m

Noord KoreaNoord Hwanghae

Noord KoreaNoord Hwanghae

Onder dak zijn

herman m

In de omgeving van de stad Sariwon liggen verschillende coöperatieve boerderijen. De plattelandsmensen wonen redelijk geconcentreerd, zoals je op deze foto kunt zien. Om de verderop gelegen akkergronden te bereiken moeten ze dikwijls met vrachtwagen met open laadbakken worden vervoerd. Vaak worden die vrachtwagens aangedreven met ketels, die op houtskool worden gestookt. Met al die daken in het zicht denk ik dat de bewuste agrariërs goed onder dak zijn, zoals het gezegde luidt.

Laat kaart zien