Royal Bardiya NP malaria

Is er malaria in Royal Bardiya NP en wat zijn de malaria gebieden Royal Bardiya NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Royal Bardiya NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Royal Bardiya NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Royal Bardiya NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Royal Bardiya NP om te zien of jouw Royal Bardiya NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Royal Bardiya NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Royal Bardiya NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Royal Bardiya NP.  

Informatie over Royal Bardiya NP

Beste foto's & tips van Royal Bardiya NP

'497708' door reysigers '497708' door reysigers

NepalRoyal Bardiya NP

NepalRoyal Bardiya NP

Nooit eerder ontmoet

reysigers

Ik had deze vlinder nooit eerder gezien totdat ik een lange wandeling maakte aan de rand van het Royal Bardia Nat. Park, gelegen in het westen van Nepal. Als iemand hem kent, verneem ik dat graag.

Laat kaart zien