Pokhara reisblogs

Koffie drinken

gorke was er(tot 20 okt 2008) Gepost op 20 okt 0812 reacties

Even een berichtje uit Pokhara. Wij vinden Pokhara erg toeristisch een beetje te eigenlijk, we hebben wel al twee prachtige dagen gehad in de Pokhara vallei en we zijn helemaal onder de indruk van de Annapurna wat is dit mooi zeg zelden zoiets moois gezien. Vanmiddag gaan we naar de pleegdochter van reisreporter Asha om gezamelijk een heerlijk bakkie Hollandse koffie te drinken, Martha en Rene zijn gisteren in Pokhara aangekomen dus het zal wel gezellig worden denk ik. Morgen vertrekken we richting Kathmandu leuk weer een nieuwe uitdaging we hebben er zin in. Ik ga weer stoppen mensen ga nog ff Pokhara onveilig maken haha. Tot de volgende blog DOEI!!!

gorke Positie 73 (25034 p.) Lid sinds 13-09-2007 Foto's en tips: 1601 Blogs: 29 Fans: 73
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Christmas Eve at Sunny`s place
4 16
Gepost op 25 december
India Odisha
Nieuwe spelregels voor Columbus - deel 2
0 8
Gepost op 03 april
Nederland Utrecht

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

o o Margo, wat een anti reclame maak je hier voor Pokhara!!!! Gelukkig heb je toch nog de goede kant van deze mooie stad kunnen zien! Zijn jullie goed overgekomen? En.....nog niet geschrokken van Kathmandu??? Ben nieuwsgierig naar jouw volgende blog. Dit was even in haast vanwege powercuts. Alle vriendelijke reisreporters die ons de groeten deden (zie onder) BEDANKT en de hartelijke groeten vanuit mooi, warm en heeeeel gezellig POKHARA.
Martha

janauk

Door: janauk • Geplaatst op

Pokhara toeristisch? Ja als je in de buurt van Lakeside blijft. Maar Lakeside is niet Pokhara. Laat je maar eens naar Mahendrapul brengen en kijk daar eens rond, ook in de straatjes achter de hoofdstraten! Daar kom je nog weinig toeristen tegen En ga eens een lekker hapje eten in een van de Indiasche restaurantjes op Chipledunga! Geen toeristen, geen toeristenprijzen maar wel lekker eten. Of duik eens een teashop in en eet een bord dahl bat (wel opletten dat het heet opgediend wordt). Of breng eens een bezoek aan het lepraziekenhuis (Green Pastures, elke middag rondleiding).
Veel plezier verder.

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

Pokhara is inderdaad erg toeristisch, maar wel kan je bijv. naar de Tibetaanse markt gaan, waar Tibetaanse vluchtelingen ook toeristische dingen aanbieden! Of een wandeling naar de top van een van de bergen, waar je prachtig uitzicht hebt op de Fishtail top! Of gewoon met een bootje naar het eilandje in het meertje. Kortom veel te doen, maar dat wist je waarschijnlijk al!
gr. Peter en veel plezier

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Fijn om te lezen dat alles zo goed gaat en dat jullie je verwonderen over zoveel prachtigs! (en ja, overal zijn toeristen, niets aan te doen, ha ha, zoek maar lekker de rust en de natuur op!). Geniet nog maar lekker verder. Hier is alles (te) rustig, gebeurt geen bal. Leuk dat je de tijd hebt gevonden om te bloggen en zelfs nog op een foto te reageren! Hopelijk smaakt de koffie goed bij Asha en haar pleegdochter! groetjes, Lione

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Hoi Hoi!!! wat leuk weer een berichtje! Ook erg leuk dat je in Pokhara de tijd vindt om een berichtje bij mijn blogje te plaatsen :-) Ik hoop dat de ontmoeting erg gezellig was. Vooral bllijven genieten!
groetjes Mireille

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.