Mount Everest Artikelen & Blogs

Reisnieuws

VIDEO: Beklim moeiteloos Mt Everest

Gepubliceerd: 15 jan 2012
0

De Mount Everest beklimmen was voorheen alleen maar weggelegd voor ervaren klimmers en mensen met lef, maar nu kan iedereen de 8.848 meter hoge berg trotseren. Dat het gewoon vanachter je computer gebeurt nemen we maar even voor lief.

De 3D software van het bedrijf Reality Maps laat met dit knap staaltje techniek de hele Mount Everest in 3D op je beeldscherm zien. Alle routes en kampen zijn aangegeven en tevens kun je live expedities volgen. Stuur dus een ervaren klimmer op pad en geniet zelf mee van het uitzicht!
Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Nepal artikelen
Reisnieuws
Bizar: man beklimt Mount Everest in één dag!

04 jun 2017, De Franse Kílian Jornet flikte het onmogelijke: hij beklom de Mount Everest in slechts 26 uur tijd! En dat zonder enige vorm van bescherming of extra zuurstof. Alsof het niks is ... Bekijk hier de video van zijn epische avontuur.

0
Reisnieuws
Danger: de 10 gevaarlijkste plekken op aarde

23 aug 2016, Laat je niet verleiden door de schoonheid van sommige bestemmingen! Schoonheid en levensgevaar gaan op sommige plekken hand in hand. Zoals op deze verraderlijke terreinen.

0
Reportage
De 366 festivals van Nepal

06 sep 2015, Het jaar telt 365 dagen, maar wij hebben 366 festivals, zeggen de Nepalezen ook wel trots. Zo feest je met ze mee.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.