Kathmandu

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kathmandu image

Kathmandu

Kathmandu
Nepal
Anneliese

Kathmandu

02 oktober 2007

Wat hebben ik een geluk gehad! Afgelopen donderdag hebben ik de enige vlucht vanuit Lukla naar Kathmandu gehad! Na 'enig' wachten op Lukla Airport was het toch nog even spannend of de vlucht door zou gaan. Dit door het slechte weer en omstandigheden. Als ik daar nu nog had gestaan had ik nu op hete kolen gezeten voor mijn internationale vlucht voor morgen.

Een groter bed dan thuis, uitzicht op de tuinen en het zwembad. Dit alles in het ***** hotel Yak and Yeti in Kathmandu. Beetje luxe mocht van mijzelf. Vanmorgen hebben ik mij tegoed gedaan aan een heerlijk Engels ontbijt! Heerlijk om de komende dagen nog door Kathmandu te struinen en wat dingen op de kop te tikken.

Gisteren met de jeep van Nilam naar Bhaktapur geweest. Het viel een beetje tegen. Niet de autorit want die was geweldig! Maar Bhaktapur. Het was kleiner dan ik verwacht had. Vanavond met Nilam uit eten in Kathmandu. Echte Dhal Bwat. Benieuwd hoe ik daarop ga reageren met het zicht op de lange reis naar huis. Gaat in ieder geval een erg gezellige avond worden.

Morgen, Nederlandse tijd 16:30 uur vlieg ik via Doha (Qatar) en Londen weer naar Amsterdam.