Ilam visum

Als je op reis gaat naar Ilam, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Ilam nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Ilam heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Ilam bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Ilam overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Ilam gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Ilam

Beste foto's & tips van Ilam

'401221' door reysigers '401221' door reysigers

NepalIlam

NepalIlam

Gele tika

reysigers

Vrouwen dragen de sari met chura’s, rode armbanden die symbool staan voor getrouwde (hindoe)vrouwen. Rood is de kleur van de liefde en wit is de kleur van de rouw. Hindoe zoons dragen na het overlijden van hun vader een jaar lang witte kleding. Weduwen mogen geen rood meer dragen en krijgen voortaan een gele of witte tika, zoals deze vrouw.

Laat kaart zien