bardiya-nepal beste reistijd

Het weer in bardiya-nepal

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor bardiya-nepal te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in bardiya-nepal? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor bardiya-nepal

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in bardiya-nepal:Laat de maanden juni t/m midden september links liggen bij het plannen van je reis en je kans op regen is tot het minimum beperkt. De kou en hevige sneeuwval in de wintermaanden zijn alleen geschikt voor de echte diehards. Wie zonder extreme uitdagingen wil genieten van bardiya-nepal kiest voor de periode maart t/m mei of oktober.


Reisadvies bardiya-nepal: is bardiya-nepal veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
11 januari Nationale Dag van Eenheid, 19 februari Nationale Dag van de Democratie, 21 oktober Diwali, 9 november Dag van de Grondwet.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over bardiya-nepal

Laat kaart zien