Birma stekker

Birma – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Birma, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Birma gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Birma gebruikt kunnen worden zijn : Type C, D, F en G
Stekker C
Stekker D
Stekker F
Stekker G

Informatie over Birma

'522696' door Jelle51 '522696' door Jelle51

BirmaInle Lake

BirmaInle Lake

Zonsondergang op het.

Tegen zonsondergang nog met een bootje het meer opgegaan om de zonsondergang te fotograferen. Dit is een van de taferelen die we zagen tijdens ons boottochtje.

'322190' door gorke '322190' door gorke

BirmaRakhine

BirmaRakhine

Sterk

Het voordeel van reizen per taxi is dat je overal waar je wil kan stoppen. Toen ik deze sterke vrouw zag lopen met haar drie collega's wilde ik natuurlijk even een foto stop maken. De dames vonden het geweldig om terug te zien.

'431507' door erictkindt '431507' door erictkindt

BirmaInle Lake

BirmaInle Lake

Sunset inlemeer

terug uit het schitterende birma met vriendelijke mensen en practige landschappen en gebouwen; hier zie je de bekend Inlevissers bij het meer tijdens de zonsondergang later volgen er meer foto's maar pc is stuk

Bekijk alle Birma foto's en tips