Chin reisblogs

Het zit er weer op!!!!!!!!!!

gorke was er (tot 27 dec 2009) Gepost op 28 dec 0920 reacties

De 3 weken Birma zitten er weer op en wat hebben we genoten. Er heerste een totaal andere sfeer dan in 2007 tijdens de rtellen maar dat is niet zo gek natuurlijk. De eerste week zijn we met onze chauffeur Soe naa Mandaly en Bagan gegaan het viel ons op dat er veel wegen zijn verbeterd, we vonden Mandaly zelf niet zo leuk het is een grote drukke stad en daar zijn we niet zo,n fan van. De plaatsen er om heen zijn geweldig met als hoogtepunt de U bein brug. De tweede week zijn we vanuit Yangon naar Shitwe gevlogen en van daar uit 5,5 uur met de boot naar Mrauk U gevaren, wat een geweldige leuke plaats was dat daar heeft de tijd pas echt stil gestaan. Van daar uit zijn we in 2,5 uur naar de Chin staat gevaren om het Chin volk te ontmoeten en wat een prachtoige ervaring was dat. De derde week hebben we aan het strand doorgebracht maar daar moesten we wel 8 uur voor rijden, normaal duurt de reis 4,5 uur maar door de cycloon van vorig jaar zijn de wegen kapot wat was dat een ramp zeg, de plaatselijke bevolking is druk bezig om de weg te herstellen maar daar zullen ze wel een paar jaar over doen ben ik bang voor. Nu zitten we in noord Thailand na te genieten de komende week moeten we wat zaken doen dus het vakantie gevoel is wel een beetje over. Genieten doen we natuurlijk wel van het heerlijke weer. Nou mensen jullie zijn weer op de hoogte wij wensen jullie allen een goede jaarwisseling en een gezond en reislustig 2010 toe.

Hartelijke groetjes en tot volgend jaar Margo en Joop

gorke Positie 75 (22408 p.) Lid sinds 13-09-2007 Foto's en tips: 1595 Blogs: 29 Fans: 73
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Christmas Eve at Sunny`s place
4 16
Gepost op 25 december
India Odisha
Nieuwe spelregels voor Columbus - deel 2
0 8
Gepost op 03 april
Nederland Utrecht

Reacties bij deze blog

Everlasting

Door: Everlasting • Geplaatst op

hoi margo en neem aan dat jullie de derde week in Ngwe Saung ben geweest, wij ook. Wat een mooi strand om uit te rusten is dat. (ik ga veder met het lezen van jullie blogs)

petervanderwaal

Door: petervanderwaal • Geplaatst op

Tsja moet ik toch ook maar naar Birma......

ingrover

Door: ingrover • Geplaatst op

Kijk nu al uit naar de foto`s!!!

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

Je snapt natuurlijk wel dat je niet wegkomt met zo'n beperkt verslagje...
Klinkt nu al boeiend.
Alle goeds en handschoenen aan als je terugkomt.

vlinder

Door: vlinder • Geplaatst op

Wat een topreis! leuk dat jullie er zo van genoten hebben. De foto's zien we vanzelf wel voorbij komen en de verhalen horen we de 9e ;-) Succes met de business in Thailand! Groetjes, M&M

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.