Zuidwest Mongolie malaria

Is er malaria in Zuidwest Mongolie en wat zijn de malaria gebieden Zuidwest Mongolie? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Zuidwest Mongolie, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Zuidwest Mongolie. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Zuidwest Mongolie verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Zuidwest Mongolie om te zien of jouw Zuidwest Mongolie reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Zuidwest Mongolie is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Zuidwest Mongolie

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Zuidwest Mongolie.  

Informatie over Zuidwest Mongolie

Beste foto's & tips van Zuidwest Mongolie

'507502' door hestermaasdam '507502' door hestermaasdam

MongoliëZuidwest Mongolie

MongoliëZuidwest Mongolie

Die spoort niet!!

hestermaasdam

Die spoort niet! Vanuit Ulaan Baatar met de Trans Mongolië Express naar Beijing ; het landschap glijd aan je voorbij. Bij de grens van China wordt de trein in een grote hal gereden. Het spoor in China is anders dan in Mongolië dus worden de wagons 1 voor 1 met een hydraulische lift omhoog gedaan en voorzien van een ander onderstel. Wij kunnen gewoon in de wagon blijven zitten en merken ook bijna niet dat dit gebeurt , we merken het omdat we het naast ons zien gebeuren, bijzonder schouwspel!

'199120' door Markenelisa '199120' door Markenelisa

MongoliëZuidwest Mongolie

MongoliëZuidwest Mongolie

Gastvrijheid in optim

Markenelisa

Het leven van deze 25-jarige Mongoolse is hard. Met haar man en twee kinderen leeft zij van hetgeen de geiten en schapen haar bieden. Desalniettemin worden we uitgenodigd voor een lunch wanneer wij haar ger in de Gobi-woestijn passeren...

'524037' door hestermaasdam '524037' door hestermaasdam

MongoliëZuidwest Mongolie

MongoliëZuidwest Mongolie

Tsagaan Suvarga

hestermaasdam

We slaan ons kamp op bij Tsagaan Suvarga. Deze rotsformaties zijn door erosie ontstaan en zijn zo'n 60 meter hoog en 400 meter breed. Links in beeld zie je een groen tentje dat over de latrine gezet is en rechts ons kamp.

Laat kaart zien