Strijden bij inheemse stammen image
Sannetje001

Strijden bij inheemse stammen

Op handgemaakte sandalen rennen door Mexico, akikitikickboxen in Nagaland, kanoën door Vanuatu…De mannen van de spannende nieuwe Discovery-serie ‘Last One Standing’ is niets te gek.

Zes topsporters reizen naar de meest verre bestemmingen om te leven bij inheemse stammen. Ze leven en trainen hier, om zich voor te bereiden op een heftige strijd met elkaar. Degene die aan het einde van de serie de meeste wedstrijden heeft gewonnen, is de winnaar van de competitie.

De zes mannen willen natuurlijk allemaal de beste zijn, maar vormen ook één groep. Corey, de hiker uit Alaska, zegt: ‘We zagen dit programma niet alleen als een wedstrijd. Ja, we deden vijandig tegen elkaar als we tegen elkaar moesten strijden, want dat hoorde erbij. Maar als de wedstrijd was afgelopen, waren we weer een familie.
Ook kregen we een hechte band met de stammen.' Brad, de sterke man uit Oklahoma vertelt over Mongoolse dorpsbewoners: ‘We werden meteen opgenomen als familie, we werden behandeld alsof ze ons hadden geadopteerd.’

Last One Standing is vanaf donderdag 4 oktober te zien op Discovery Channel.