Tiga Island

Tiga is een klein eiland in het westen van Sabah, Borneo. Het maakt deel uit van het Tiga Nationaal Park, waar ook de kleine eilanden Kalampunian Besar en Kalampunian Damit onder vallen. Op het eiland bestaat de mogelijkheid om een modderbad te nemen in een van de actieve moddervulkanen. Rondom het eiland kun je prima duiken en snorkelen.

Informatie over Tiga Island

Beste foto's & tips van Tiga Island

'297106' door pbroek '297106' door pbroek

MaleisiëTiga Island

MaleisiëTiga Island

HEEL GEVAARLIJK.

pbroek

Tijdend ons verblijf op Pulau Tiga maken we ook een uitstapje naar snake eiland, waar het letterlijk wemelt van de zeeslangen,onze gids had geen enkele angst voor deze beestjes, hij trok een steen om , waar zo'n 10 slangen onder verborgen lagen, pakte er een bij de staart om uiteindelijk het kopje tussen de vingers vast te houden.

'337416' door Miller '337416' door Miller

MaleisiëTiga Island

MaleisiëTiga Island

Op weg naar??

Miller

Onze laatste avond op dit bounty eiland genieten we voor het eerst van een prachtige zonsondergang. De kleuren zijn mooi, er ligt een prachtige pier. Door wat te spelen met de witbalans krijgen we aparte kleuren in de foto, toch ontbreekt er nog iets. Het moment dat deze jongeman er met zijn kano op uit trekt om wat te gaan vissen, maakt het plaatje compleet.

'346694' door Miller '346694' door Miller

MaleisiëTiga Island

MaleisiëTiga Island

Poseren

Miller

We waren aan het wandelen door de jungle van Tiga Island (Borneo), tochtje duurde totaal 3 uur. Op het pad lopen heel veel heremietkreeften. Wilde deze graag fotograferen maar zij kropen meteen weg in hun huisje als ik in de buurt kwam. Na 1 uur moest ik echt nodig wateren. Tijdens deze, zeer opluchtende, pauze liep er een grote heremietkreeft (groter dan mijn hand) naar mij toe en klom op een takje, van waar hij naar mij keek. Het leek wel of hij voor mij wilde poseren, of hij mijn gedachten kon lezen. Ikke blij. Thank you!!

Laat kaart zien