Sepilok visum

Als Nederlander heb je geen visum nodig voor landen binnen de Europese Unie, het Schengengebied en het Caribische deel van het Koninkrijk. Voor de landen daarbuiten heb je meestal wél een visum nodig. Met een visum krijg je toestemming om een land binnen te gaan en er voor bepaalde tijd te verblijven. Na het verstrijken van de einddatum moet je het land weer verlaten hebben. De meeste reizigers maken gebruik van een toeristenvisum met een beperkte geldigheid. In sommige gevallen kun je je visum aan de grens kopen. In de meeste gevallen is het echter aan te raden om je visum al voor aanvang van je reis te regelen. Visa worden afgegeven door de landen zelf, en zijn (online) te regelen via de respectievelijke ambassade of een visumdienst.

Check snel of je een visum nodig hebt voor jouw reisbestemming.

Informatie over Sepilok

Beste foto's & tips van Sepilok

'504949' door Bowral '504949' door Bowral

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

Aapje

Bowral

Deze kleine makaak nestelt zich behaaglijk in moeders schoot. Hij verwondert zich over die grote boze buitenwereld. Nu kan hij zich nog verschuilen achter moeder, maar over een paar jaar zal hij toch op eigen benen moeten staan.

'495189' door TicoTica '495189' door TicoTica

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

Pfff wat warm...

TicoTica

Tja, met deze warmte even een lekker pffff fotootje... Deze oerang oetang had het blijkbaar ook warm want hij/zij zat als een uitgeput ellendig hoopje in de boom te hangen. Zoals velen vandaag het liefst zouden doen waarschijnlijk ;-)

'405376' door ankearends '405376' door ankearends

MaleisiëSepilok

MaleisiëSepilok

The Man of the Jungle

ankearends

Tijdens onze wereldreis hebben we ook Maleisisch Borneo bezocht. Dit was een van onze hoogtepunten. Wat een geweldig mooie en indrukwekkende natuur! Om de oerang oetangs in levende lijve te spotten en te zien is geweldig!

Laat kaart zien