Kuala Lumpur reisblogs

Rondreis Maleisie per luxe auto en binnenlandse vluchten, september 2012

a-sha bereidt zich voor Gepost op 16 jul 122 reacties

Wij gaan 1 september 2012 op vakantie naar Maleisië. Een rondreis van 3 weken per luxe auto en enkele binnenlandse vluchten. De reis voert ons naar Kuala Lumpur (4 dagen), Malacca (2 dagen), Cameron Highlands (2 dagen), Penang (4 dagen), Langkawi (3 dagen) en tot slot Indonesie/Bali (5 dagen). Begin 2012 hebben wij offertes gevraagd bij enkele reisbureaus, waaronder Maleisië on line, Van Verre, Smaragd Reizen en enkele anderen. Behalve Smaragd Reizen heeft geen van de reisbureaus adequaat geoffreerd of zelfs gereageerd. De reis hebben wij daarom door Smaragd Reizen op maat laten organiseren. Wie heeft er tips om onze reis in Maleisië nog aangenamer te laten zijn? Want we zijn er nog nooit geweest.

a-sha Positie 3781 (20 p.) Lid sinds 09-05-2012 Foto's en tips: 4 Blogs: 5 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

RIJSTVELDEN TOT AAN DE HORIZON
8 2
Gepost op 06 juli
Indonesië Sulawesi
Hoogtepunten in Maleisie
2 1
Gepost op 02 oktober
Maleisië West Maleisie
Do's and don'ts van Indonesië
0 6
Gepost op 03 augustus
Indonesië Java

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Bezoek na Malacca, Pulau Pangkor, een heerlijk eiland. Huur een fiets en kom er zo achter dat die heuvel toch hoger is dan je dacht, maar dat dat verse fruitstalletje op precies de goede plek staat.
En als je die mevrouw ziet, die langs de weg garnalenkoekjes aan het bakken is, doe ze de groeten en neem er vooral een paar. superfood.

ciske

Door: ciske • Geplaatst op

Zo te zien gaan jullie een prachtige reis maken. Wij zijn daar 12 jr. geleden geweest en het is een prachtig land , er zal wel veel veranderd zijn in de jaren maar de Batu Caves bij KL zijn zeker de moeite waard maar laat je verrassen . Ikzelf haal meestal voor een reis veel tips van deze columbus site , die print ik dan uit en die gaan mee . Wij hebben er al veel plezier van gehad tijdens onze reizen.
Jammer dat de andere organisaties niet gereageerd hebben nu kun je dus ook niks vergelijken.
Succes en 'n hele mooie reis.
Groetjes Gert.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.