Vattaru Falhu Atol beste reistijd

Het weer in Vattaru Falhu Atol

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Vattaru Falhu Atol te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Vattaru Falhu Atol? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Vattaru Falhu Atol

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Vattaru Falhu Atol:De beste reistijd voor de Vattaru Falhu Atol is van december t/m februari. Voor de temperatuur hoef je een reis naar de witte Bounty-stranden van de Vattaru Falhu Atol nooit te laten, die is het hele jaar door aangenaam. De zuidwest moesson, mei tot november, zorgt voor de meeste regen en een ruwe zee. Wie liever in rustig water dobbert, kiest voor de tijd van de ruvai ofwel noordwest moesson tussen november en april.


Reisadvies
Voor Vattaru Falhu Atol geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
10 januari Hajj Dag, 26 t/m 27 juli Onafhankelijkheidsviering, 11 t/m 12 november Dag van de Republiek.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement.

Informatie over Vattaru Falhu Atol

Laat kaart zien