Meemu Atol

Het Meemu-atol (ook wel Mulaku-atol genoemd) is een bestuurlijke divisie van de Maldiven. De hoofdstad van het Meemu-atol is Muli. Net zoals andere atollen op de Meemu Atol is ook Meemu een atol met parelwitte stranden en een kraakheldere zee. Duiken is een uitstekende activiteit.

Informatie over Meemu Atol

Beste foto's & tips van Meemu Atol

'356971' door LAdriaenssens '356971' door LAdriaenssens

MaledivenMeemu Atol

MaledivenMeemu Atol

Palmboom

LAdriaenssens

Dromen van de zon, wie doet nu niet, zeker met die slechte lente die we voorgeschoteld krijgen! Deze foto werd genomen op het wondermooie Medhufushi eiland, in de Meemu atol.

'494862' door damfschoenmakers '494862' door damfschoenmakers

MaledivenMeemu Atol

MaledivenMeemu Atol

Atollen

damfschoenmakers

Mooi overzicht hebben gehad toen we met de kerst naar de Malediven zijn gegaan en in een watervliegtuig naar ons resort werden gebracht. Hier zie je allemaal minieilandjes van het waterland de Malediven.

'222798' door damfschoenmakers '222798' door damfschoenmakers

MaledivenMeemu Atol

MaledivenMeemu Atol

ANGSTIG

damfschoenmakers

De heremietkreeft is een klein angstig beestje en is niet echt een kreeft maar ook geen krab. Ze zitten er een beetje tussenin. Ze leven in schelpen en ruilen deze weer om als ze groter worden voor een grotere schelp. Voor dit heremietkreeftje heb ik mijn geduld voor moeten opbrengen eer hij uit zijn schelpje kwam met als resultaat deze macro.

Laat kaart zien