Malediven Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Gratis vakantie op Malediven

Gepubliceerd: 08 okt 2009
7

Ben jij een echte levensgenieter die het niet erg vindt om een nieuwe viersterrenclub op de Malediven te testen? Dan is de Nederlandse reisorganisatie Club Robinson op zoek naar jou!

In de functieomschrijving staat dat de resort-tester moet willen zeilen, duiken, ontspannen en van lekker eten moet houden. Een ieder die zich aangesproken voelt kan zich inschrijven op de website van de reisorganisator.

Zeven dagen

De winnaar mag zeven dagen gratis in een gloednieuwe viersterrenclub verblijven. Daarnaast moet er intensief gebruik gemaakt worden van de culinaire buffetten, sportfaciliteiten en de spa.

Vertegenwoordiger

Normaal gesproken wordt een nieuw resort getest door 'professionals', maar dit keer mag er ook een zogenaamde 'vertegenwoordiger van de doelgroep' mee. De gegadigde moet in december of januari een week vrij kunnen nemen en tijdens het werk verslag doen voor de website van Club Robinson.

Meedoen aan de wedstrijd? Schrijf je dan hier in!

Foto door: Heidi88.reisreporter.nl

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Malediven artikelen
Handige Tips
Columbus-trucje: Bespaar honderden euro’s bij Booking

31 aug 2017, Surf jij, net als veel andere Nederlanders, ook naar booking.com om accommodatie te regelen? Laat je dan niet in het ootje nemen. Want met een handige maas in de wet bespaar je honderden euro's nog vóórdat je vertrekt!

0
Reportage
##De Malediven: 12 prachtige accommodaties

13 aug 2016, Tot een aantal jaar geleden kon je op de Malediven alleen in dure resorts overnachten en niet op de lokale eilanden, waar de locals wonen. Het overheidsbeleid is inmiddels gewijzigd: de lokale eilanden zijn geopend voor reizigers en de Malediviër...

0
Reisnieuws
Malediven van de locals

23 dec 2015, Het onbewoonde eiland Walla niet ver van het Niyama Resort in de Dhaalu-atol, met op de voorgrond onze dhoni, een Maledivische zeilboot waarmee vroeger vracht tussen de eilanden en atols van de archipel werd vervoerd. Eenmaal op het eiland, kun je...

0

Reacties van bezoekers Reageer

Mowi

Door: Mowi • Geplaatst op

It's a dirty job, but someone gotta do it!!

sandokan

Door: sandokan • Geplaatst op

Uhhh, Goh...Surfeen, lekker lunchen, heerlijk duiken, nagenieten in de Spa en dan lekker culinair genieten! Ik voel me de aangewezen persoon! Ik heb vrij in januari en of februari, dat weet ik nu al!

FemkeWoltring

Door: FemkeWoltring • Geplaatst op

Nee heb je... ja kun je krijgen!
leuk leuk leuk leuk!

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

geweldig leuke actie !!!!

heerlijk lijkt me dat - het koude en natte NL verruilen voor de Malediven........

Dre Moorman

Door: Dre Moorman • Geplaatst op

Ik heb mij al aangemeld!....heerlijk lijkt mij het om in deze omgeving te zitten en even te ontsnappen aan de saaie koude winter in Nederland

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.