B'abda beste reistijd

Het weer in B'abda

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor B'abda te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in B'abda? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor B'abda

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in B'abda:De beste reistijd voor B'abda is december t/m april. In de winter ontdek je de leukste en mooiste plekjes van B'abda zowel te voet als op de ski. In het voorjaar kun je de lange latten thuislaten, maar zijn zowel het weer als de prijzen ook meer dan oké.


Reisadvies
Voor B'abda geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
25 mei Bevrijdingsdag Zuid B'abda, 22 november Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over B'abda

Laat kaart zien