Laos reisblogs

Voorbereiding

kellen bereidt zich voor Gepost op 02 aug 092 reacties

Nog maar 8 weken en dan gaan we eindelijk naar Laos toe.
Dit keer toch nog een aardig gepeuzel, daar we "maar" 3 weken hebben en in Thailand aankomen en vertrekken. En we eigenlijk in Thailans nog een aantal dagen strand willen doen.
Heeft iemand tips voor ons hoelang we overal het beste kunnen blijven (ik weet het...persoonsafhankelijk, maar dacht kan het proberen) en welke plekken wel wel overkunnen slapen of juist niet over moeten slaan??

Verder al veel klaar, grootste inkopen zijn gedaan, paklijst ligt klaar, inentingen zijn gehaald en uiteraard zijn de leesboeken ook al vele malen bekeken en gelezen.
Alleen nog de practische zaken dus.

Groetjes Karin

kellen Positie 23409 (0 p.) Lid sinds 14-09-2008 Foto's en tips: 146 Blogs: 19 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Geboekt!!!
0 0
Gepost op 26 december
India
Naar huis
0 0
Gepost op 27 oktober
Vietnam Hanoi
We LOVE Sapa
0 0
Gepost op 27 oktober
Vietnam Noord Vietnam

Reacties bij deze blog

ciske

Door: ciske • Geplaatst op

Hallo Karin,
Wij zijn 2 keer naar Laos geweest een keer het Noorden , van Muang -Sing afgezakt naar Vientiane en afgelopen winter hebben we het zuiden gedaan. Het is een prachtig land en het ligt er natuurlijk aan wat je wilt doen maar wat ik heel leuk vond ; in het noorden hebben we vanuit Luang Namtha een twee daagse trekking naar de bergstammen gedaan met overnachting bij zo'n bergstam. Dat is en ontzettend leuke [ wel primitieve ] ervaring. Ik sluit me bij Els aan , kijk eens bij de Laos tips. Hopelijk plaats je nog meer blogs ik blijf je volgen.
Groetjes Gert.

Door: • Geplaatst op

Hallo Karin, we kunnen helaas niet meer rechtstreeks reageren, maar we wensen je een hele fijne reis. Laos staat ook nog op ons lijstje en er zal beslist véél te zien zijn. Groetjes, Jan en Christien

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.