Gibbon Experience visum

Als Nederlander heb je geen visum nodig voor landen binnen de Europese Unie, het Schengengebied en het Caribische deel van het Koninkrijk. Voor de landen daarbuiten heb je meestal wél een visum nodig. Met een visum krijg je toestemming om een land binnen te gaan en er voor bepaalde tijd te verblijven. Na het verstrijken van de einddatum moet je het land weer verlaten hebben. De meeste reizigers maken gebruik van een toeristenvisum met een beperkte geldigheid. In sommige gevallen kun je je visum aan de grens kopen. In de meeste gevallen is het echter aan te raden om je visum al voor aanvang van je reis te regelen. Visa worden afgegeven door de landen zelf, en zijn (online) te regelen via de respectievelijke ambassade of een visumdienst.

Check snel of je een visum nodig hebt voor jouw reisbestemming.

Informatie over Gibbon Experience

Beste foto's & tips van Gibbon Experience

'452527' door JaccoenLaurie '452527' door JaccoenLaurie

LaosGibbon Experience

LaosGibbon Experience

Lao Boy

JaccoenLaurie

Toen we na de Gibbon Experience helemaal afgepeigerd terugkwamen in de bewoonde wereld (lees: een klein dorpje ergens in the middle of the mountains) kwamen we een zwemmende kindjes tegen. Later kwamen ze terug het dorp in omdat ze toch nieuwsgierig waren naar al die blanke mensen. Ze lieten zich graag op de foto zetten. Aan de druppels op het gezicht kun je zien dat ze net het water uit komen. (Geopend oogt hij beter)

'446327' door JaccoenLaurie '446327' door JaccoenLaurie

LaosGibbon Experience

LaosGibbon Experience

Fotogeniek koppie

JaccoenLaurie

Toen we terug van de Gibbon Experience kwamen, waren er twee naakte kindertjes in de rivier aan het spelen. Dit jongetje was een van hen. Toen hij later weer terug naar het dorpje kwam, waren wij pauze aan het houden. Een aantal kinderen hadden zich om ons heen verzameld voor een portret. Dit jongetje keek erg verbaasd toen we onze camera’s net als bij de andere kinders op zijn gezichtje richtten. We vonden zijn hoofdje wel erg fotogeniek, zelfs met nog natte haartjes en een druppel.

'489757' door Yvonne_lovestotravel '489757' door Yvonne_lovestotravel

LaosGibbon Experience

LaosGibbon Experience

Eten bereiden in 'the

Yvonne_lovestotravel

Tijdens de Gibbonexperience zijn we vanaf onze 60 meter hoge boomhut nog wat gaan zippen voordat het donker werd. Hier kwamen we terecht nadat onze gids ons hier naartoe gebracht had, twee hutjes met twee families die het eten bereiden voor degene die met de 'Gibbonexperience' meedoen. Dit bereiden ze hier en de vrouwen kwamen dit in grote emmers naar de boomhut toe brengen via een ziplijn.

Laat kaart zien