Gibbon Experience

'452527' door JaccoenLaurie '452527' door JaccoenLaurie

LaosGibbon Experience

LaosGibbon Experience

Lao Boy

JaccoenLaurie

Toen we na de Gibbon Experience helemaal afgepeigerd terugkwamen in de bewoonde wereld (lees: een klein dorpje ergens in the middle of the mountains) kwamen we een zwemmende kindjes tegen. Later kwamen ze terug het dorp in omdat ze toch nieuwsgierig waren naar al die blanke mensen. Ze lieten zich graag op de foto zetten. Aan de druppels op het gezicht kun je zien dat ze net het water uit komen. (Geopend oogt hij beter)

'446327' door JaccoenLaurie '446327' door JaccoenLaurie

LaosGibbon Experience

LaosGibbon Experience

Fotogeniek koppie

JaccoenLaurie

Toen we terug van de Gibbon Experience kwamen, waren er twee naakte kindertjes in de rivier aan het spelen. Dit jongetje was een van hen. Toen hij later weer terug naar het dorpje kwam, waren wij pauze aan het houden. Een aantal kinderen hadden zich om ons heen verzameld voor een portret. Dit jongetje keek erg verbaasd toen we onze camera’s net als bij de andere kinders op zijn gezichtje richtten. We vonden zijn hoofdje wel erg fotogeniek, zelfs met nog natte haartjes en een druppel.

'489757' door Yvonne_lovestotravel '489757' door Yvonne_lovestotravel

LaosGibbon Experience

LaosGibbon Experience

Eten bereiden in 'the

Yvonne_lovestotravel

Tijdens de Gibbonexperience zijn we vanaf onze 60 meter hoge boomhut nog wat gaan zippen voordat het donker werd. Hier kwamen we terecht nadat onze gids ons hier naartoe gebracht had, twee hutjes met twee families die het eten bereiden voor degene die met de 'Gibbonexperience' meedoen. Dit bereiden ze hier en de vrouwen kwamen dit in grote emmers naar de boomhut toe brengen via een ziplijn.