Zuid Kazachstan

De meeste bezienswaardigheden van Zuid Kazachstan zijn gelegen in het zuiden van het land. Zo kun je een bezoek brengen aan Almaty of Turkistan, genieten aan de waterkant in Aktau bij de Kaspische Zee of wandelen in het Aksoe Dzjabaglysoe natuurreservaat.

Informatie over Zuid Kazachstan

Beste foto's & tips van Zuid Kazachstan

'132047' door sidonius '132047' door sidonius

KazachstanZuid Kazachstan

KazachstanZuid Kazachstan

Wilde paarden

sidonius

In het Aksoe Dzjabaglysoe natuurreservaat (de naam wilde ik jullie niet onthouden!) kun je prachtige wandelingen maken over bergpaadjes, langs een kabbelende rivier, over bergweiden met wilde paarden en veel schapen. Vooral in het voorjaar groeien er ook nog veel bloemen, rode klaprozen, dit is in juli... even groot openen.

'301586' door sidonius '301586' door sidonius

KazachstanZuid Kazachstan

KazachstanZuid Kazachstan

Kazachstaans Next Top

sidonius

We bezochten een klein dorpje in het zuiden van Kazachstan. Hier komen niet vaak toeristen. Na een aanvankelijke schroom wilde deze dame toch wel graag op de foto, en ze ging er ook echt als een fotomodel voor staan. Jammer dat ik de foto niet ter plekke voor haar kon afdrukken, ze was heel trots.

'298380' door renie '298380' door renie

KazachstanZuid Kazachstan

KazachstanZuid Kazachstan

Raak!

renie

Wat doe je als je geen speelgoed hebt om mee te spelen? Natuurlijk, dan ga je vogeltjes vangen lijkt dit jongetje te denken. Hij kon het inderdaad. Vliegensvlug had hij er weer eentje te pakken en keek me heel triompfantelijk aan. Gelukkig liet hij ze daarna meteen weer vliegen!

Laat kaart zien