Qaragandy beste reistijd

Het weer in Qaragandy

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Qaragandy te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Qaragandy? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Qaragandy

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Qaragandy:De snikhete zomers en verrekt koude winters kun je in Qaragandy maar het beste vermijden. De overgangsmaanden, mei, juni, september en oktober zijn wat minder ruig en de aangenaamste tijd om in te reizen.


Reisadvies
Voor Qaragandy geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
21 maart Nauryz Meyrami, 25 oktober Dag van de Republiek, 16 december Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Qaragandy

Laat kaart zien