Jordanië stekker

Jordanië – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Jordanië, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Jordanië gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Jordanië gebruikt kunnen worden zijn : Type D, F, J en G
Stekker D
Stekker F
Stekker J
Stekker G

Informatie over Jordanië

'427848' door nita92 '427848' door nita92

JordaniëWadi Rum

JordaniëWadi Rum

Sterren boven de...wo

Zoveel sterren en sterrenklusters zijn er te zien boven de woestijn van Wadi Rum. Je wilt je matje buiten leggen en geen oog dichtdoen in de nacht. Maar van tevoren nog eerst wat foto's maken. Onze gastheer wilde graag model staan en met wat kunst en vliegwerk deze foto kunnen maken. Daar kwam wel een zaklamp bij aan te pas om hem voor even te belichten. Het licht dat je achter de woestijnbergen ziet is het strooilicht van de stad Aqaba.

'509644' door MiekeDeHaas '509644' door MiekeDeHaas

JordaniëWadi Rum

JordaniëWadi Rum

Een karavaan in de...

Misschien is dit wel het mooiste beeld van mijn rondreis door Jordanië. We besloten om vanuit ons tentenkamp de Wadi Rum in te lopen. Een zware tocht door het losse zand. We wilde perse de zonsondergang zien met zijn fantastische kleuren. Al hangend op een rots zagen we in de verte deze karavaan aankomen. De zon ging langzaam onder, de lucht kleurde zacht geel en de karavaan kwam echt onze kant op. Het opstuivend zand werd gevangen door de de laatste zonnestralen. We voelden ons zo 'n mazzelkonten. Dus loop s'avonds gerust de Wadi Rum in, Verdwalen doe je niet zomaar en geniet. Graag openen ivm het licht

'455707' door carolienduistermaat '455707' door carolienduistermaat

JordaniëWadi Rum

JordaniëWadi Rum

Wadi Rum

Ook al zijn landschappen niet mijn sterke kant, deze vond ik wel mooi. Het is een panorama dus moet zelf nog even zien hoe hij er op komt te staan. Dus ik denk dat je hem in ieder geval moet openen.

Bekijk alle Jordanië foto's en tips