Jordanië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Dode Zee Marathon

Gepubliceerd: 08 apr 2008
0

Voor de vijftiende maal zal op 11 april de Dead Sea Ultra marathon plaatsvinden in Jordanië. De marathon begint in de hoofdstad Amman op een hoogte van 900 meter boven de zeespiegel en loopt uiteindelijk naar de Dode Zee, die met ruim 400 meter onder de zeespiegel het laagste punt ter wereld is.

Je kunt tegenwoordig met diverse reisorganisaties een complete reis inclusief marathon kopen naar Jordanië. Ben je niet sportief genoeg voor het lopen van een marathon? Geen probleem. Je kunt ook relaxen in één van de vijfsterren spa-hotels bij de Dode Zee. Maar misschien kan een beloning van een helend modderbad je nog overhalen om toch één van de marathons te lopen.

De opbrengst van de Dode Zee marathon gaat naar SNCP, de Society for Care of Neurological Patients. Deze organisatie zet zich in voor neurologische patienten die geen medische kosten kunnen opbrengen.

Bekijk als voorbereiding alvast de Reisreporter foto's van Jordanië
foto: 'Bridge' door Reisreporter Rinske

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Jordanië artikelen
Reisnieuws
Gebaande paden op de Columbus-manier: Petra, Jordanië

10 mei 2017, Petra is ongetwijfeld een van de indrukwekkendste antieke steden ter wereld. De Nabateeërs, een Arabisch handelsvolk, hakten hier tempels, tombes en talloze bijgebouwen uit het steen. Het bekendste gebouw is waarschijnlijk Al-Khazneh, de Schatkam...

0
Interview
2. Ambassadeur De Haas tipt 10 fotogenieke landschappen

13 okt 2016, Mieke de Haas is al drie jaar lid van de Columbus Reisreporter community. In 2014 werd ze reisreporter van het jaar en sleepte daarmee de titel als ambassadeur voor Columbus in de wacht. Het fotograferen van landschappen heeft vooral haar belangst...

13
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.