Zuidkust Jemen malaria

Is er malaria in Zuidkust Jemen en wat zijn de malaria gebieden Zuidkust Jemen? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Zuidkust Jemen, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Zuidkust Jemen. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Zuidkust Jemen verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Zuidkust Jemen om te zien of jouw Zuidkust Jemen reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Zuidkust Jemen is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Zuidkust Jemen

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Zuidkust Jemen.  

Informatie over Zuidkust Jemen

Beste foto's & tips van Zuidkust Jemen

'39794' door travelkees '39794' door travelkees

JemenZuidkust Jemen

JemenZuidkust Jemen

Landkrab

travelkees

Ogen op steeltjes en rennen langs de vloedlijn

'117051' door janlodewijks '117051' door janlodewijks

JemenZuidkust Jemen

JemenZuidkust Jemen

Robinson Crusoe

janlodewijks

In Bir Ali, een vissersplaatsje in het zuiden van Jemen, kun je kamperen op een hagelwit strand omzoomd door zwarte rotsen van een naburige vulkaan. Je kunt liggen op met riet gevlochten,enigszins verweerde bedden..Wassen kun je in het heldere zeewater .

'39786' door travelkees '39786' door travelkees

JemenZuidkust Jemen

JemenZuidkust Jemen

Landkrabben, Golf van

travelkees

Tegen zonsondergang gaan landkrabben fourageren bij de vloedlijn.Deze foto is genomen in Bir Ali aan de Golf van Aden

Laat kaart zien