Sana'a omgeving stekker

Sana'a omgeving – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Sana'a omgeving, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Sana'a omgeving gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Sana'a omgeving

Beste foto's & tips van Sana'a omgeving

'291834' door fischerboxtel '291834' door fischerboxtel

JemenSana'a omgeving

JemenSana'a omgeving

Sahel. Loop met het..

fischerboxtel

Zoals je ziet is Kahel een prachtig voorbeeld van een bergdorpje die je overal ziet tijdens een trekking door de Haraz mountains. Je zult wel flink op en af moeten en bij mensen thuis moeten slapen. Maar dat maakt het alleen des te leuker. Tip : Zo ongeveer op 3 uurtjes van Sana'a vandaan met een taxie ( kost iets van 25 euro ) kom je uit bij Al Hajjara. Daar kun je overnachten. Vanaf daar kun je wel ergens een gids regelen voor een trekking naar de al die andere dorpjes in de bergen. Allemaal gebouwd op rotsen ter bescherming van aanvallen. Maar dat is verleden tijd. Wij hebben bij mensen thuis overnacht. In jemen voelt iedereen zich verplicht gastvrij te zijn.

'452148' door CBurgstad '452148' door CBurgstad

JemenSana'a omgeving

JemenSana'a omgeving

Slager in Jemen

CBurgstad

Op de route van Sanaa naar Kaukaban hebben we een korte tussenstop om een glaasje thee te drinken. Maar als ex-slager gaat mijn belangstelling meer uit naar deze man, die in een oude schuur een geit staat te villen: prachtig in het zonlicht dat door een gat in het dak naar binnen valt en het bloed op de grond extra rood doet kleuren.

'488845' door afrika '488845' door afrika

JemenSana'a omgeving

JemenSana'a omgeving

Oude vrouw

afrika

Medio negentiger jaren was ik in Jemen. Een prachtig land, waarvan het Noorden en Zuiden net samen waren. Je kon nog niet overal komen, maar ik voelde me er op de meeste plekken heel veilig. Het is zo triest dat dit land nu weer zo veel te lijden heeft. Deze vrouw kwamen we ergens onderweg tegen.

Laat kaart zien